Er du også Vild med VIntage? - Med Jeanne D'Arc Livings kalkmaling er det muligt at farve alle dine fine hvide tekstiler til de smukkeste vintage tekstiler. Du vælger din farve og kaster dig ud i den nemmeste måde at farve lækre tekstiler på.  

Nem og Hurtig farvning af Vintage tekstiler...

 FARVNING AF TEKSTILER MED KALKMALING

Du skal bruge en stor balje - en zink balje har de fleste, der er vilde med den her smukke landstil.

20 liter lunken vand

0,7 liter af den kalkmaling du vil farve i. 

Til den her farvning har vi valgt faded rose

   FARVNING AF TEKSTILER MED KALKMALING

Hæld malingen i vandet og lav gerne det hele udenfor, da det godt kan grise lidt. Når malingen er hældt i, pisker du det hele rigtig grundtigt rundt. Du kan farve mange tekstiler i baljen, bare du rører godt rundt undervejs, så farven ikke ligger i bunden af baljen. 

  

Når du har rørt stoffet godt rundt i baljen kan du tage den op og hønge den til tørre. 

Når den er tør, virker stoffet meget kalket og tørt, måske en anelse "støvet" - Du kan sagtens vaske dine tekstiler i vaskemaskinen efterføglende. De vil med tid svinde mere og mere i farven. 

  

Farvningen med vintage paint giver uendelige muligheder til den franske-nordiske landstil. Find Din favorit farve lige her >>>

  

Vi håber, at Du kan få glæde af inspirationen, som vi ligger op. Har du lavet et lille eller et stort projekt, vil vi elske at se billeder, så vis os det gerne - Skriv til gh@hebehome.dk