vintage paint med birthe 

Birthe er en af vores faste kunder, som også elsker at male og give ting nyt liv. Birthe har været så sød at sende os et par billeder, som du kan se her :)

Denne kasse med rum har Birthe købt her hos os:

kasse

Den lille kasse var meget træ neutral - Birthe har nu givet den mere karakter. Birthe fortæller: "Trækassen var meget mørk i træet, som jeg ønskede at lysne. Derfor tilføjede jeg lidt vand i den sidste sjat vintage paint. Og resultatet blev et gennemsigtigt look som efterfølgende er slebet og vokset med brun voks."  

Kassen er blevet rigtig fint med et "washed" look. 

mal med vintage paint

Birthe har også været i gang med et gammelt skab, stenciler og et fuglebur. Om det fortæller Birthe: "Skabet står i den oprindelige blå farve, som da jeg fik det foræret, den nænner jeg ikke at røre ved. Men skabet fik en "kvik-upper" med stencil og Vintage paint warm cream. Fugleburet var blevet gult og kedeligt at se på, så det fik også den hvide vintagepaint med hvid voks efterfølgende." 

skab malet med vintage paint

Birthe slutter af med denne bemærkning om Vintage paint: "iiiiiihhh, hvor 200 ml vintage maling rækker langt. Et blomsterbord, et fuglebur - en lille rumdelerkasse og en udsmykning på et gammelt lyseblåt skab. I am in love.............."

Tusind tak for de skønne Billeder Birthe, dejligt at se :)

Vi håber, at Du kan få glæde af inspiration fra alle vores søde kunder, der deler deres billeder. Har du også lavet et lille eller stort projekt - så vis os det gerne. - Skriv til: gh@hebehome.dk

Vil du se alle vores Vintage Paint produkter? - Så klik her - VINTAGE PAINT