Så varer det ikke ret længe før vi kan byde velkommen til vores Nye Produkter fra Jeanne D'Arc Living!

En hel serie til Dit hjem, der lave de smukkeste forvandlinger - Med Vintage Paint, som er det nyeste skud på stammen fra Jeanne D'Arc er det nu muligt at lave alle de forandringer som du har lyst til. 

Oprindeligt går malingens historie helt tilbage til der 14. århundredes Italien. Rene naturlige ingredienser som kridt, kalk, ler, mudder og endda snavs blev allerede dengang brugt til at fremstille maling. Jeanne D'Arc Living Vintage Paint er en moderne udgave af den originale, gamle kridt og kalk baserede maling. Vintage Paint malingen kombinerer den oprindelige maling med den moderne teknologi.

vintage paint - kalk maling

 

Vintage Paint Findes i forskellige udgaver; Mat kalkmaling til møbler, grundfarver, kalk maling til vægge og en stribe tilbehør. 

Med Vintage Paint kan du forvandle hele din bolig og Alt interiør til den skønneste blide og rolige vintage stil, som ikke kun skaber ro, men også giver en særlig følelse af velvære. 

Har du ikke Allerede prøvet Vintage Paint?  - Så Prøv det nu! Det er nemt og bare lige til at gå til. Vi har alle produkterne på vej hjem til hylderne, kan du ikke vente - så giv os et prej, så sørger vi for at få din bestilling på plads med det samme :)

Kontakt os her - når du vil spørge om Vintage Paint

 

 

 

 

 

 

 

Vi ønsker dig Rigtig God fornøjelse med Vintage Paint fra Jeanne D'Arc Living - Den Bedste Kalk Maling på markedet!

bogen om Vintage Paint

 

Køb Bogen om De skønne forvandlinger med Vintage Paint Kun 189 kr for 160 siders Skøn inspiration!