vintage paint med Berit

Berit - En af vores søde faste kunder - er tilbage igen med et nyt møbel. Et gammelt chatol i egetræ. Gamle møbler i eg har ofte været sæbebehandlet eller behandlet med en olie for at holde træet smukt. Eg kan suge rigtig meget og samtidig med at de ofte har været behandlet, er det en rigtig god idé at behandle møblet med Vintage Paint Primer/sealer først. Bøtten med Primer/sealer er beregnet til at kunne bruges både som før og efterbehandling. Det lukker overfladen, så der ikke trænger gamle rester ud af møblet og kan forsegle din ny-malede overflade, hvis du tænker det skal være mere slidstærkt.  

Berits møbel med vintage paint

mal med vintage paint på egetræ

Møbler er selvfølgelig skilt så meget ad som muligt. Det er et lidt større projekt når man vil male et chatol, da der er mange ekstra flader på grund af skufferne og alle beslagene, hvis de ønskes at blive på uden maling. 

Berit fortæller om hendes ege-chatol: " Jeg brugte cirka 1 liter vintage paint i warm cream, da træet sugede ekstremt meget. De fine gamle beslag ville jeg beholde, så jeg har siddet med en lille fin kunstnerpensel og malet omkring beslag, da malertape blev ALT for besværligt. Jeg fik brugt lidt over bøtte primer til både før og efter. Man skal dog være meget omhyggelig med at fordele sealeren ovenpå den nye maling, da det ellers laver gule striber eller pletter, når det tørrer op på den hvide maling."

chatol i egetræ malet med vintage paint

Så smukt blev det nye chatol - Hele arbejdet værd, når man ser den smukke forvandling. 

egetræ malet med vintage paint

Her kan du finde det som Berit har brugt til det smukke chatol: Primer & Sealer og Vintage Paint warm cream

Tusind tak Berit - For de smukke billeder :)

Vi håber, at Du kan få glæde af inspiration fra alle vores søde kunder, der deler deres billeder. Har du også lavet et lille eller stort projekt - så vis os det gerne. - Skriv til: gh@hebehome.dk

Vil du se alle vores Vintage Paint produkter? - Så klik her - VINTAGE PAINT