mal med birthe og vintage paint Birthe er en af vores rigtig mange søde kunder. Og Birthe har eksperimenteret med Vintage Paint, hun har stor erfaring i at renovere møbler og andre ting, som lige skal have en kærlig hånd. Om Vintage Paint siger Birthe: "Jeg er ikke i tvivl - det letteste at have med at gøre af alt, jeg har prøvet, og det er ikke så lidt :)"

vintage paint

Birthe fortæller: "Så fik jeg afprøvet kalkmaling på et lille projekt blomsterbord - det er ikke sidste gang :) Bordet var helt mørkt i træet, har fået 2 gange og er slebet, da jeg godt kan lide det lidt slidte look. Jeg har blandet kalkmaling med lidt turkisgrøn akryl maling og derefter vokset med hvid voks og lidt brun voks. Med mit nyeste køb, netopsatsen, ser det helt godt ud både ude og inde ovenpå blomsterbordet."

vintage paint med Birthe

Tusind tak for de smukke Billeder Birthe. Vi er meget glade for at du vil give dit flotte projekt videre til inspiration til vores andre søde kunder :)

Vi håber at Du kan få glæde af inspiration fra alle vores søde kunder, der deler deres billeder. Har du også lavet et lille eller stort projekt - så vis os det gerne. - Skriv til: gh@hebehome.dk

Vil du se alle vores Vintage Paint produkter? - Så klik her - VINTAGE PAINT

Den flotte opsats med net er også fra Galleri-Hebe - De kan ses her: Opsats >>>