Vild med de hårde materialer? - Metaller i alle afskygninger tilføjer hver i sær stil og kant til din indretning. 

Messing er meget hot i tiden og bruges ofte sammen med masser af grønne toner. Det giver en blød glød i indretningen og den kan også bæres over i den mere etniske macreme inspirede indretning. Messing, jute og grønne planter går smukt i spænd.

                   

Kobber er oppe at hitte for nogle - den har haft en god periode i efteråret og julen og er for nogle lagt lidt på hylden igen. Men nogle sværger stadig til det rødglødende metal. Den varme kobberfarve kan bruges i kombination med masser af andre farver - men der hvor jeg syntes den spiller rigtig godt er i samspil med hvid. Den giver en smuk tone og fremhæves på smukkeste vis med hvide tekstiler og bløde hvide materialer, som fjer, dun, hvide lys og hvide blomster. Starinlys er fantastiske sammen med kobber og giver et meget smukt spil. Derfor ses lysborde og lysbakker også tit i kobber. 

    

Sølv er en af de metaller vi aldrig oplever daler i popularitet - den stiger dog altid lidt ekstra omkring juletid, men resten af året rundt er den altid smuk og efterspurgt. Sølv kan bruges i mange henseender i boligindretningen. Sølv giver et Smukt indsalg og bidrager med noget eksklusivt og værdifuldt. Det hæver "standarden" i indretningen og giver den en smuk værdi med masser af højtidlighed. Sølv vaser, sølv bestik, sølv dæktallerkner, sølv klokker, sølv bakker, sølv serveringsbestik - hvem syntes ikke et bord dækket med sølvtøj er smukt? Vælg stort og flot i indretningen med sølv, det må gerne være lidt ekstra pompøst - Vælg et par store sølvlamper, et stort flot spejl eller flere stående i lag - nogle store smukke vaser i sølv - eller en stribe sølv lysestager i forskellige højder og drøjder. Smukt! 

    

Jern er Altid populært - Den franske / nordiske landstil har taget jern ind som en fast del af indretningen. Det hvidte slidte jern har haft fortrin men med den industrielle stil, der er væltet ind over hele Europa, så har jern i sin rå naturlige form fået en Vild renæssance. 

    

 

Zink er et skønt metal som vi ofte forbinder med haven - masser af potter, vandkander, baljer, lanterner og andre søde dekorationsting er lavet i zink. De er forholdsvis billige og holder oftest også kun et par år i haven. Finder du en ting i zink, som du bliver meget glad for - så kan du give den en gang udendørs lak så kan den holde noget længere. 

     

Det var lidt inspiration til indretning med metallerne - Herunder finder du en Stribe Rigtig Gode tilbud og masser af Nyheder indenfor metaller - Tilbud på disse varer gælder til og med 30. april 2017eller så længe lager haves indtil da. Rigtig God fornøjelse :) KH Hebe