mal selv med vintage paint

Vi er Så heldige, at vi har en hel del kunder, som er faldet pladask for det lækre Vintage paint, som vi sælger her hos Galleri-Hebe :) En af de mange kunder er Jannie, som har kastet sig ud i et køkkenprojekt. Et nyt gammelt køkken; købt brugt til den nette sum af 1400 kr - det er jo et fund for de penge. Køkkenet var i orden i skabene, men lågerne trængte til en opfrisker og var egentlig bare enkelte hvide. Jannies hjem er præget af smukke matte farver i grå, hvide og neutrale toner i en dejlig landstil. Så køkkenet fik en overhaling med Kalkmalingen Vintage PaintFrench Grey og Antik Voks Hvid.

jannie har malet med vintage paint french grey her

Jannie fortæller: "Jeg malede først også gik der en uges tid før det fik voks. Det er ikke blevet det mindste ridset eller lign. Men det er voksen der giver det sidste. Rigtig God arbejdslyst - Det er Så Nemt."

køkken malet med vintage paint

Jannie har malet lågerne med pensel for at de får lidt struktur, som voksen efterfølgnede kan binde i. Det giver et meget smukt og rustikt farvespil i grå og hvide toner.

Lågerne ville også sagtens kunne males med rulle for en mere glat og ensartet flade, ønsker du ikke det rustikke farvespil, så mal med rulle og giv det klar voks til sidst.

mal køkken med vintage paint

På skufferne ses tydeligt det smukke farvespil. Når du skal male skuffer, kan du skrue grebene af og sætte dem på igen, når du er færdig med at male. Du kan selvfølgelig også skifte grebene i køkkenlågerne, hvis du ønsker det. Vi har ofte et lille pænt udvalg af fine greb i alle stilarter. Ønsker du en bestemt type, farve eller størrelse - så skaffer vi dem gerne hjem til dig - klik her for kontakt med kundeservice >>>

Jannie har købt 1 bøtte Vintage Paint French Grey 700 ml og 1 bøtte Antik voks hvid 370 ml. Og hun har stadig en hel del voks tilbage som kan bruges til at supplere vedligeholdelsen af det nu meget fine køkken.

Tusind tak Jannie - for tippet om et nyt køkken for under 2000 kr og fordi du ville dele billeder og inspiration med alle os andre :)

mal køkkenlåger med kalk maling

Galleri-Hebe fortæller: "På vores Facebook side har der været talt for og i mod voks og lak. Som udgangspunkt anbefaler vi slet ikke at bruge lak. Vi anbefaler voks til at give finish og fløjsblød overflade, samt gøre overfladen klar til almindelig rengøring. Ønsker du en slidstærk og kraftig lukning af overfladen anbefaler vi at du bruger vores Primer/sealer - Det er samme produkt som kan bruges både før og efter maling. Vi anbefaler ikke at du bruger sealer og voks sammen. Men du kan godt bruge primer og maling og til sidst voks. Vi anbefaler ikke, at der ligges lak uden på voks. Det er begge to forseglende materialer og de arbejder ikke sammen. Voksen kan ligges på i to eller tre tynde lag og så kan lågerne fint aftørres. Voksen kan suppleres med mellemrum, ligesom hvis man giver olie til et træ møbel, for at vedligeholde. Hvis man er nervøs for om det holder med voks anbefaler vi i stedet at man bruger Primer / sealer. Det lukker overfladen på samme måde som lak og er mere vaskbart, end voksen er. Sealer anbefales til bordoverflader på et køkkenbord eller andre borde hvor man har daglig afvaskning."

Vi håber, at Du kan få glæde af inspiration fra vores små projekter og fra alle vores søde kunder, der deler deres billeder. Har du også lavet et lille eller stort projekt - så vis os det gerne. - Skriv til: gh@hebehome.dk

Vil du se alle vores Vintage Paint produkter? - Så klik her - VINTAGE PAINT

Hav en Skøn Dag :)