Januar og februar er der hvor der kommer Allerflest nye kataloger - det bugner med Nye kollektioner, nye farver, nye trends og Vi Elsker det. Det betyder at vi har tid og ro i vinterferien til at nyde de mange lækre kataloger, der kommer ind af døren. Der ligges planer, laves indkøbslister og ønskelister.

Se Hele det nye Mynte katalog fra Ib Laursen lige her >>>

Eller få inspiration fra billedern herunder. Du kan Allerede Nu bestille dit Nye Mynte - Kontakt Kundeservice her >>>

 

Der præsenteres som altid nye farver i Mynte Kataloget her omkring Jul. Og 2017 farverne er:

 

MILKY BROWN  &  BUTTER CREAM

 

To super skønne farver, der er ret landlige og passer Helt perfekt til den franske og nordiske landstil, som rigtig mange af vores kunder og os selv elsker.

Milky brown er en blød og lys mælkechokolade farve. Den er rund og mild og kan bare nydes. Milky brown har været en del af Mynte serien for en hel del år tilbage.

Den var et kæmpe hit og nu er den tilbage og det Elsker vi :)

 

Butter Cream er en cremet og lækker smørcreme, der er pisket godt med flormelis og dansk smør - til sammen giver det den runde og milde cremede farve. De matcher hinanden perfekt, men bestemt også sammen med de andre mange farver i Mynte Familien.

 

 

Mynte familien har 6 Basis farver og det er Pure White (hvid) , Nordic Sky (lyseblå) , French Grey (grå) , Strawberry (Rød) , English Rose (lyserød) og Latte (Beige). De seks farver udgør stammen i Mynte og hvert år suppleres med to til tre sæson farver. Sæsonfarverne består i tre- fire år og udgår derefter.

Her til venstre ses den flotte og stilfulde French Grey, som egentlig startede som en sæson farve, men den blev Så populær som ingen farve havde været før og dermed fik den status som Basis farve. Farven er Fantastisk sammen med alle andre farver, og giver karakter og stilfuldhed til enhver borddækning.

Den lækre reol - som ses på billedet her - er også fra Ib Laursen - Den kan du se mere om lige her >>>

Mynte pynter når det står fremme - Alt er lavet i stentøj og tåler derfor Hverdagens brug i microovn, ovn, fryser og opvaskemaskine. Det er Nemt og Bekvemt. Mynte kan jo bruges i en farve mixet med glas og træ, men kan også bruges sammen med de andre farver på kryds og tværs.

 

Klik på farverne her og Se Alt hvad vi har på lager af Mynte lige nu. Er der noget vi ikke har, som du ønsker - så bare skriv til Kundeservice her >>>
Mynte Stentøjsserien er håndlavet og der kan forekomme små uregelmæssigheder og foreskelle i tonerne. Selvfølgelig ikke noget der kan have betydning for brug af stentøjet. De små uregelmæssigheder kan være små pletter / bobler i glasuren, forskel i tykkelsen af glasuren, små manglende pletter i glasuren, farvetoner, form og lign.

Pure White - Basis farve 

English Rose - Basisfarve

Nordic Sky - Basis farve

French Grey - Basis farve

Strawberry - Basis Farve

Latte - Basis farve

Lavender Haze - Sæsonfarve 2016

Cornflower - Sæsonfarve 2015

 

Meadow Green - Sæson farve 2016

 

Lemon Zest - Sæson farve 2016

Mint Green - Sæson farve 2014

Butter Cream - Sæson farve 2017

Milky Brown - Sæson farve 2017

Mynte er vores Favorit stel og vi har dedikeret en hel varegruppe - kun til Mynte :) Den finder du lige her >>>

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille ting i Mynte serien eller andre ting fra Ib Laursen, som ikke er i netbutikken, så er du velkommen til at Kontakte Kundeservice her >>>

Hav en Fantastisk dag KH Hebe :)