Dette indlæg er fra udsalg 2017 og sluttede 31.1.2017 - rabatten gælder derfor ikke længere

Du kan se gældende tilbud på kalkmaling her:

Klik her for at se gældende tilbud på kalkmaling og tilbehør til kalkmaling

 

kalkmaling tilbud

**** UDSALGET ER SLUT DEN 17. JANUAR - FRA DENNE DATO HAR VI UDSALGSSLUTSPURT - HVOR DU KAN FINDE UDVALGTE VARER TIL EKSTRA NEDSATTE PRISER LIGE HER >>> ***

Udsalget kører på Livet Løs :) - Har du set at der er -20% på ALT Kalk maling, pensler, tapet og tilbehør! - Så er det nu du kan slå dig løs med opfriskning af møbler, vægge, gulve, køkkener og Aaaaalt det andet :)

 

     

   

     

VIl du Lære lidt mere om foreskellen på voks? Få Gode fif til maling? Få Inspiration til projekter? Se nyheder fra Malerverdnen?

- Så følg med på vores Blog om Vintage Paint lige her >>>

 

 

Der kan kun bruges EN rabatkode pr ordre - du er selvfølgelig velkommen til at lave alle de bestillinger du vil og så sender vi det bare samlet, bare du lige skriver i kommentarfeltet at der er flere ordre samlet :)

 

Bemærk Møbler og marmor sendes Altid med vores fragtmand. 

 * Samler du varer sammen til en månedskasse, skal du lave en helt almindelig bestilling for at kunne bruge rabatkoden. Hvis varerne ligges direkte i din månedskasse trækkes rabatten ikke. Skriv i kommentarfeltet når du bestiller - at varerne skal i månedskassen. 

Vi sender udsalgsordrer hurtigst muligt og i den rækkefølge de modtages. Leveringstiden kan være lidt længere end normalt. 

Du er velkommen til at afhente dine varer, skriv i kommentarfeltet når du bestiller, hvornår du ønsker at hente, så skriver vi tilbage :)

 

BEMÆRK - der kan forekomme udsolgte varer på din ordre - vi gør alt hvad vi kan for at opdatere netbutikken hurtigst muligt :) Tusind tak for din forståelse :)

 

Har du spørgsmål til vores udsalg eller andet, er du velkommen til at kontakte Kundeservice her >>>

 

Alle varer er først til mølle og udsalget gælder til og med 31. januar 2017 eller så længe lager haves indtil der. Vi tager forbehold for udsolgte varer, ordrer der krydser hinanden, leveranceproblemer mm. 

 

Rigtig God fornøjelse med Udsalget kh Hebe ♥