Torsdag den 8. december kl. 20.00 har vi skruet op for julehyggen i vores facebook gruppe " Skønne Gamle sager og Outlet Brugskunst " - vi afholder vores ugentlige hyggetimer på facebook fra kl. 20.00 til 22.00. Shop & Hygge Haps aften er en hyggelige aften, der er åben for alle, der har lyst til at være med. Du kan være med hjemme fra dig selv, for det hele foregår i facebook gruppen og Alt slås op i gruppen, så du kan følge alle tilbud og alt hygge der ♥ KLIK her for at komme til gruppen >>>

 

Hver torsdag har vi et gennemgående tema og denne Aften handler om JULEGAVER - Vi giver fede rabatter på Dine Julegaver til dig selv og hele familien. Så frem med ønskelisterne - og lad os Hjælpe med at finde Julegaverne :)
BEMÆRK Der er et opslag i gruppen - hvor Du kan ligge Julegaveønsker op ♥ - Så skriv endelig ønskerne på der, og vær med til at vælge Hvilke julegaver, der skal have Gode rabatter.

Det hele foregår i vores hygge gruppe her: https://www.facebook.com/groups/gallerihebe/


 

JULEGAVE AUKTIONER

Denne Aften byder vi også på 15 auktioner - små ting som alle er velegnet til julegaver

 

- Alle 15 auktioner kan ses her >>>

 

 

 

Der er endvidere en stribe Lækre NYHEDER - som vi har udvalgt til SÆRLIGE JULEGAVERABATTER! Du kan se dem herunder - MEN de kan Først købes i facebook gruppen på det angivne tidspunkt :)

NYHED: Lækker Gammel Skammel, der kan klappes sammen. Den har masser af patina, rust på hængslerne, men super lækker. H: 45 cm, B: 35 cm. Normalpris 295 kr.

Du kan læse mere om den gamle skammel her >>>

JULEGAVEHAPS KUN 195 KR.

NYHED: Lækre gamle ammuniationskasser - perfekte til opbevaring af vin, magasiner, legetøj og meget mere.  Normalpris 149 kr.

Du kan læse mere om de lækre kasser her >>>

JULEGAVEHAPS KUN 119 KR.

 

NYHED: Super smuk tung Fransk Krystal Opsats,  Normalpris 495 kr.

Du kan læse mere om den smukke opsats her >>>

JULEGAVEHAPS KUN 295 KR.

NYHED: Skønne fugle i porcelæn med en smuk vintage rose og en yndig krakeleret overflade,  Normalpris 49 kr.

Du kan læse mere om de smukke fugle her >>>

JULEGAVEHAPS KUN 25 KR.

NYHED: Yderst elegante opsatser i grå og sorte toner - H: 40 cm ,  Normalpris 359 kr.

Du kan læse mere om de elegante opsatser her >>>

JULEGAVEHAPS KUN 159 KR./stk.

 

Alt Dette og Meget mere kan du opleve Torsdag den 8. december kl. 20.00 i vores Hygge Facebook Gruppe: Skønne Gamle sager og Outlet Brugskunst - https://www.facebook.com/groups/gallerihebe

Vi håber at se dig :)

KH Hebe