EKSKLUSIVE MØBLER - DET BEDSTE DESIGN - DEN BEDSTE KVALITET - DEN BEDSTE PRIS!

Halifax Møbel serien er en lækker serie af hvidmalede mahogni møbler. Halifax møbel serie er resultatet af kombination af det bedste design, den bedste pris og den bedste kvalitet. Udviklingen af denne flotte møbelserie bærer frugt med et kømpe stort udvalg af møbler til hele huset. Din stil i huset kan nu gennemføres i alle rum takket være denne særlige møbelserie, der spreder sig på mere end 75 forskellige møbler. Alle med et særlig smukt design, og en enkel og smuk finish. Alle møbler er tilført små detaljer med profiler og håndtag der selvfølgelig matcher i tidens trend, men samtidige klassiske så de holder! 

 

 

Når du indretter dig med de smukke hvide møbler, kan du tilføje alle de farver du har lyst til. Det giver dig rig muligheder for at tilføje flotte farver i tidens trend. Tekstiler i form af puder, tæpper, gardiner og plaider, er nemme at skifte efter trend og humør. Hjemme hos os foregår det i tiden sådan at vi har mange varme mørke farver på tekstilerne i vinterperioden og i sommerperioden suser vi afsted med lyse pasteller i bedste sommerhusstil. Alt sammen frisket op med masser af grønne planter, der også hjemme hos os har en stor betydning. 

 

MIT FAVORIT MØBEL LIGE NU

Mit favorit møbel lige nu er denne smukke gals vitrine. Dobbelt - med masser af plads. 

Det lækre dobbelt vitrineskab - vi har huset fyldt med alverdens finurlige skønne loppefund og smukke antikke ting. De samler støv... Så Næste ønske på sedlen er denne smukke vitrine. Den skal fyldes med alle de smukke gamle ting vi har samlet gennem mange år. Her kan de udstilles og spares for støv og alt for ofte aftørring. ;) 

Vitrinen har som alle andre møbler i Halifax serien de meget smukke og klassiske profiler. Det giver en særdeles smuk afslutning på reolen. Se vitrinen her >>>

HUSK vi leverer i hele landet med vores fragtmand for Kun 500 kr - uanset møbel antal! - Ved ikke brofaste øer, er du velkommen til at kontakte os for pris - vi har blandt andet en fragtmand, der fast kører til Bornholm - så skriv endelig. :)

Se Alle møbler fra Halifax serien her >>>

Se Alle møbler hos Galleri-hebe her >>>

Hav en fantastisk dejlig dag

KH Hebe