Fra 1. Februar Bugner hylderne med Nyt "gammelt" Greengate !

   

Cindy arbejder på højtryk på at være klar til vi åbner for salget af Alt det nye "Gamle" Greengate. Vi har indkøbt en hel del samlinger de sidste måneder og Alt sælges fra den 1. februar.

 

Glæden er stor hver gang Cindy opretter Greengate - især disse gamle sager som hun netop står med her. Blandt de største favoritter for Cindy er Greengate Millie white og Millie blue, samt den smukke Greengate Karla White. Denne gang faldt Greengate Claire Multicolor også i god smag, da der var en hel del af de gamle "mugs" - de store krus som har en del år på bagen.

Cindy fortæller: Overraskende nok, er Alle tingene i en MEGET smuk forfatning - det er noget ældre serier og de fleste ser ud som nye - så det er en Ren fornøjelse at sidde og oprette alle skønhederne.

Blandt Allle de nye ting er der både prikker, stjerner, blomster, paisley, striber og roser. Serier som Millie, Karla, Molly, Sophia, Denise, Oda, Claire, Spot, Stripe, Fay, Audrey, Marie, Tilly, Mox, June, Abelone, Naomi, Lulu, Abigail, Candy, Wendy, Simone, Betty, Maria, Amanda, Amy, Ingrid, Victoria, Juliet og mange flere - Du kan se dem allesammen online 1. februar 2017 her i netbutikken.

Ordrerne ekspederes i den rækkefølge de modtages - og vi gør opmærksom på, at du skal helt ind på varen for at se, hvor mange der er på lager lige på det tidspunkt du kigger. Varen kan blive købt og udsolgt, inden du når til kassen med din bestilling og din ordre vil alligevel blive gennemført. Vi arbejder så hurtigt, vi kan med at opdatere netbutikken for at sikre den bedste oplevelse.

Du kan se Alt i Greengate på dette link :

KØB GREENGATE HER : https://www.hebehome.dk/greengate

Vi ønsker dig en Rigtig God fornøjelse med vores Greengate Salg af "Gamle lækkerier"  KH Hebe