Med fugle i din have gavner du blomsterlivet og insektlivet i haven. Fuglene spiser de mange skadelige insekter og smådyr i din have. For eksempel kan en musvit familie spise op til 5000 insekter i yngletiden! Har du stære i haven, kan de blandt andet tage stankelbenslarverne der ødelægger græsplænen. På en god og miljøvenlig måde kan du få udryddet skadedyr uden at sprøjte. Svalerne er også et hit - specielt hvis du er plaget af myg. De tager et hav af flyvende små dyr og skåner dig og resten af familien for alt for mange stk.

Udover at sørge for redekasser er et eller flere fuglebade et must. Vælg et holdbart og godt fuglebad som kan bruges hele foråret, sommeren og efteråret igennem uden at afgive nogle kemikalier til vandet. Vælg fuglebade i natursten eller marmor. Der findes mange billigere alternativer i plast, men mange af dem afgiver skadelige stoffer til vandet, som fuglene også drikker.

Fuglene elsker fuglebadet i de varme måneder og i de knap så varme men måske tørre perioder elsker de at få noget friskt at drikke. Udover du hjælper haven, er det også en super skøn oplevelse hele året igennem at følge de små fugle i haven - og de er Så skønne at se på når de pjasker i vandet på en varm sommerdag. 

Du kan i hele februar få -10% på alle Marmor Fuglebade. Bestil i dag og vær klar når foråret kommer. Fuglebadene leveres direkte til dig med fragtmand, men du kan også vælge at afhente hos Galleri-hebe efter aftale. Det er ikke alle modeller vi har stående, så bestil og lav aftale inden afhentning.  God Fornøjelse med en spændende have til den kommende sæson.