Farver - farver - farver - vi fylder hjemmet, tøjet, make up, bøger, terrassen og haven med Masser af farver. Vi slår os løs oven på en lang periode med hvide, sorte og grå toner. Ovenpå den lange periode med de mere neutrale farver har vi brug for at fylde vores omgivelser med de mere vilde og glade farver. Farver som gul, blå, rosa, grøn, orange og rød er oppe og vende og giver glæde i vores hjem. Lige her finder du et kømpe udvalg af lækkert brugskunst med masser af farver >>>

 

Er Du modig i din indretning? 

Så kast dig ud i store flader af farver! - Mal en væg, en stor reol, en hel masse billede rammer eller andre møbler som kan give farver i dit hjem. 

   

De smukke blå toner bydes velkommen i mange hjem. Lav en hel væg i den smukke Vintage Paint Ocean Blue og få et rolig og samtidig afslappende look, der henleder tankerne til himlen og havet. De matte farver i vores Vintage Paint Kalk mling serire gør det nemt at male og igen skifte farver efter lyst og behag. Du får den Helt samme maling i både de helt små bøtter og helt op til de store 2,5 liters bøtter. Så uanset om du maler lidt eller meget, får du kvalitetsmaling. Og du finder Altid masser af Kalkmaling på lager hos Galleri-Hebe.

Du kan også kaste dig ud i den nyeste trend #Styleitdark og male sorte vægge. Den klassiske Vintage Paint Black Velvet er perfekt til formålet. En sort mat kalkmaling - der giver et super eksklusivt look. Find Alt kalkmaling her >>>

 

Er du til Farvet interiør?

VIl du gerne bringe farverne ind i hjemmet med lækkert interiør - så få du her 5 super tips til lækre farver i hjemmet. 

1. Tæpper

Find tæpper i skønne douche farver, der er giver liv og lykke i hjemmet. Træk farverne videre med i din indretning - føj en blå væg til indretning, en tre-fem vaser i samme toner. Smuk og nem måde at tilføje farver og liv i indretningen. 

2. Farvede tekstiler

Tæpper og puder er den nemmeste måde at bringe liv og farver ind i hjemmet. Kombinér gerne flere farver, og er du mere til at holde i samme toner, så vælg puder og tæpper i blandede materialer. Det giver et lækkert look. 

  

3. Farvet Porcelæn

  

Porcelæn i alverdens farver er blevet et Kæmpehit. VI har utallige serier med porcelæn i de skønneste farver og mønstre. Der krydses, mixes og matches efter lyst og humør. Det er en Super nem måde at få lækre farver ind i hjemmet. 

4. Kombinér i Pang farver

Pang farver viser mod. Er du modig i din indretning, så kan du bruge skarpe farver, pang farver eller crispy farver. Vælg en farve som går igen til et ellers farveneutralt hjem. Det kan være rød i et hjem med grå og hvide toner. Det kan være Grøn i et hvidt hjem. Det kan være pink i et sort hjem. Pangfarven giver liv og skaber personlighed i indretningen. Stilen skal være gennemført for ikke at føles "urolig". Hold dig til farven i en til to toner. Kommer den ud i for mange toner kommer det til at føles uroligt for øjet. 

  

5. Blomster og Planter

Bring masser af planter og blomster ind i hjemmet. De skaber i den grad liv og frihed, og bringer farver med sig.

  

Har du ikke mod på at passe en masse planter så skej ud med planter og blomster på tekstiler, porcelæn og wallstickers. 

    

Vi Fejrer COLOUR-FULL LIVING med RABAT PÅ KALKMALING! Vi er selvfølgelig lagerførende i det allermeste kalkmaling og ellers bestiller vi gerne hjem til dig, såfremt der er noget du savner :)

Udover malingen har vi fundet Masser af lækre farver frem til dig til Dit hjem - Pift dit hjem op med masser af skønne farver - og Få Colourfull Living hos Dig :)