Dåser er Så skønne - Særligt de gamle dåser. Men det er tit svært at finde dem lige nøjagtig i den farve man ønsker sig. Men nu skal du ikke bekymre dig længere.... Du finder bare den dåse som du syntes er flot i formen også klarer du resten med vintage paint og lidt voks. 

Den super lækre farve Vintage Paint Faded Rose - en en særlig smuk lyserød, som med en mørk voks får den smukkeste vintage pudder farve, der kun kan stille tankerne ind på 1920'ernes charme og perletid. Finder du en dåse som er lidt rusten, trænger den dejlige patina igennem og ser Så smukt ud.

Dåsen her har fået to lag med Vintage Paint Faded Rose, så er den slebet lidt hist og pist, så det mørke og rusten fra dåsen kommer lidt frem og ligner slitage. Til sidst er der sluttet af med et lag med den brune voks. Det giver lige den lækre farveforvandling, som er helt særlig for kombinationen mellem faded rose og brun voks.

dåse malet med kalk maling

Vi håber, at Du kan få glæde af inspirationen som vi ligger op og fra alle vores søde kunder, der deler deres billeder. Har du også lavet et lille eller stort projekt - så vis os det gerne. - Skriv til: gh@hebehome.dk

Vil du se alle vores Vintage Paint produkter? - Så klik her - VINTAGE PAINT