Her får du Masser af Gode idéer til Julegaver i den bløde ende...

 

Sengetøj i Julegave!

"Sengetøj er absolut en af Top 5 sælgerne til Jul. Det er blødt, praktisk og en god gave som man sjældent går forkert i byen med"

 

 

 

 

 

Sengetøj Til Kvinden

 

Sengetøj til kvinden må gerne have en romantisk snert som for eksempel det her sæt med "Love You to the moon and back" - Det giver en god dobbelt gevinst, når du vælger et romantisk sæt sengetøj.

 

Er du mere til farver, så er Dream Sengetøjet en klar vinder.  Det har Smukke klare farver og er perfekt i langt de fleste sammenhænge. Den svævende skrift giver anledning til at gå til ro i et dejligt drømmeland. Dream Sengetøjet fås i to farver.

 

 

 

 

 

Sengetøj Til Manden

 

Skal du vælge sengetøj til manden, så vælg noget der er enkelt og klassisk. Det lækre sæt her er eksclusivt og lækkert at sove i. Og en sikker stil vinder hos mændene. Skal du have et soveværelse som mænd befinder sig godt i, så vælg sorte, brune, grå eller blå toner. Det giver ro og balance i nattesøvnen.

 

Er Du selv vild med roser og lyserøde toner - så er din mand det sikkert også lidt :) - Så vælger du med hjertet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I de blå toner findes alle de lækre sengetøjssæt som er afbilledet med forskellige sceaner fra stranden eller havet. Er Din mand eller far måske Vild med det maritime, så er de flotte sæt her et klart Julegave Hit! Send jer begge to til drømmeland i blå rolige toner.

 

 

 

 

Sengetøj til De Unge

De unge er sjældent overvildt begejstret for at få sengetøj i julegave - men det skyldtes nok oftest de ordinære kedelige Designs. HER finder du Lækre designs som de Unge Også er vilde med.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alt Sengetøjet fås i tre Bredder

Enkeltdyner med bredde 140 cm (en helt almindelig dyne)

Dobbeltdyne med bredde 200 cm (Queen Size dyne)

Dobbeltdyne med bredde 240 cm (King Size dyne)

Længden af Dyner er enten 200 cm eller 220 cm  - ALT Sengetøj hos Galleri-Hebe passer til begge længder.


HUSK ALTID GRATIS GAVEINDPAKNING - OGSÅ TIL JUL!

Skriv i kommentarfeltet, hvilke varer, du ønsker, der skal pakkes ind. Kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp til en julegave eller flere. Vi sender også gerne din julegave direkte til den, der skal have glæden af at modtage den. Alle julegaver kan byttes frem til og med den 16. januar 2017.

Rigtig God fornøjelse med gaveindkøbene til jul ♥ KH Hebe ♥