Fra vores boligmesse her i oktober havde vi på standen lavet et hyggeligt have hjørne i de blide gule toner. Den gule farve er jo fantastisk om foråret, men igen her i efteråret er farven fantastisk i kombination med de smukke varme gule, orange og røde toner fra naturen. Brug masser af blade, grene, kastanier og æbler og få hurtigt et smukt hjørne på terrassen. Nederst på denne side finder du produkterne som er vist her :)

 

 

I læ på terrassen med et dejligt tæppe og en kop varm chokolade, så kan alle efterårsfarverne nydes udendørs på bænken.

 

 

De smukke fuglebure fra Jeanne D'Arc Living er perfekte til at skabe et smukt stilleben. Fyld buret med planter, lanterner, pynt fra naturen og en masse lækre æbler. Så har du en lækker udstilling til at pryde på din terrasse - lige indtil det skal stå på "juleudstilling" - hvor buret selvfølgelig også er Vældig anvendeligt.

I vintage Paint serien fås farven "warm yellow" - som selvfølgelig kan bruges til at male med, som alt det andet maling - Men det kan også i kombination med vintage brown og en brun voks give patina og "rust" til hvidmalet metal eller jern.

 

 

Den nye farve i Mynte serien i 2016 er Lemon Zest - Det er en varm gul, som passer perfekt i efterårs temaet, men i særdeleshed også i foråret med tankerne på en smuk krokus. Og ikke at forglemme - så er Musliskåle nok den ting, der anvendes Allermest i vores hjem. De kan bruges til så meget og en af de mere skøre påhit, kan du se her:

 

 

Nemlig som potteholdere for de her små pletter i luften :) Musliskålene hønger i vores nye snor ophæng, som er så lækre, når du vil pynte lidt i højden. Du skåler en kedelig plastic potte og der er god plads til at vande planten ned i skålen i stedet for i jorden, som de fleste planter elsker.

 

 

Og så er vi jo selvfølgelig Stor fan af de mange havefigurer og springvandsfigurer - De giver Dit helt eget pift til indretningen både ude og inde. Den lille fyr her, kan stå ude indtil frosten kommer. Derefter kan han selvfølgelig også nydes i en havestue eller måske på badeværelset? :) Alle springvandsfigurer skal tømmes for vand inden frosten sætter ind. De kan godt stå ude, men må bare ikke være fyldt op med vand. Find masser af springvandsfugrer lige her >>>

Vi håber du fik lidt inspiration til et hyggeligt efterårshjørne på terrassen. Har du lyst til at dele et billede fra din terrasse eller indgangsparti, der emmer af lækkert efterår? - Så skriv til os på gh@hebehome.dk eller i vores facebook gruppe.

 

 

Det vil også glæde med en lille kommentar herunder.

Hav en fantastisk dejlig dag   KH Hebe - Se alle vores varer her på www.hebehome.dk